Star Wars tutkunlarına!

Star Wars tutkunlarına!

Dünya sinema tarihine damgasını vuran Star Wars efsanesi, 4 Eylül’de ‘Star Wars Güç Günü’ kapsamında Türkiye’yi de etkisi altına aldı!

Serinin yeni filmi Star Wars Güç Uyanıyor’un 18 Aralık’taki vizyonuna geri sayım devam ederken bir galaksi dolusu yeni Star Wars ürününün tüm dünyayla aynı zamanda Türkiye’de de satışa çıkışı Disney ve D&R işbirliğinde gerçekleşen etkinliklerle kutlandı.

İstanbul, Ankara ve İzmir’deki belirli D&R mağazalarında gerçekleşen Star wars güç gününe Star Wars hayranı ünlüler de katılım gösterdi.

Aralarında moda, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış simalarının da bulunduğu bir kalabalığı ağırlayan mağazalar renkli görüntülere sahne oldu.

Sevilen Star Wars film müziklerinin canlı yorumlandığı, davetlilerin ışın kılıcı yapım atölyelerine katılıp Star Wars Padawan Akademisi’nde Jedi olmanın inceliklerini öğrendiği gecede sanat ve spor camiasının başarılı temsilcilerinin Star Wars Güç Günü’ne özel tasarımları da sergilendi. Aralarında Ayşe Tolga, Can Bonomo, Erdil Yaşaroğlu, Gupse Özay, Mehmet Turgut ve Sinan Güler’in tasarımlarının yer aldığı sergi, etkinliğe katılan tüm Star Wars hayranlarından tam not aldı. 

Siz de 18 Aralık’ta gösterime girecek ‘Star Wars Güç Uyanıyor’a gitmeden D&R’a uğrayıp  bir galaksi dolusu yeni Star Wars ürününü arasında keyifli vakit geçirip koleksiyonunuza eşsiz parçalar katabilirsiniz.

Güç bu seride de sizinle olsun!