1D Twitter’da da 1 numara!

1D Twitter’da da 1 numara!

Twitter, 2015’te One Direction ile ilgili benzersiz sohbetlere sahne oldu. Grup ile ilgili atılan tweet sayısı 700 milyonu geçti.

Konu müzik olunca da Twitter grup ve şarkıcıların hayranlarının,birbiriyle en çok etkileşime geçtiği ve en ateşli sohbetlerin döndüğü yer haline geliyor. Twitter’da çok sayıda takipçiye sahip olan sanatçılar ise albüm ve konser duyuruları için Twitter’ı kullanmaktan çekinmiyor. Bu gruplardan belki de en fazla sayıda takipçiye sahip olan One Direction, 2015 yılında (Ocak’tan Ekim’e dek) hakkında en çok Tweet atılan müzik gruplarından biri oldu. Görünen o ki One Direction’ın tutkulu hayranları, One Direction’ı Twitter’da da yalnız bırakmadı. Analize göre Twitter’da en çok konuşulan One Direction üyesi, elbette, Harry Styles. Hayranları belli ki Styles’a duydukları tutkuyu Twitter’da da sürdürüyor! Zayn’in gruptan ayrılması ise gerçek hayatta olduğu gibi Twitter’da da hüzünlü sohbetlere yol açtı.

Grubun müziğe bir yıllığına ara verdiğini açıklaması ise aynı şekilde Twitter’daki hayranlarını oldukça üzdü. Twitter’da genç kızlar geri sayıma çoktan başladı bile!

 

One Direction’la ilgili 2015’te 700 milyondan fazla Tweet atıldı

Grubun hakkında en çok Tweet atılan üyeleri

1) Harry Styles (@Harry_Styles) - 120m

2) Niall Horan (@NiallOfficial) - 85m

3) Zayn Malik (@zaynmalik) - 80m

4) Louis Tomlinson (@Louis_Tomlinson) - 73m

5) Liam Payne (@Real_Liam_Payne) - 63m

 

Bu yıl Twitter’da en büyük yankıyı uyandıran One Direction olayları

1) 25/26 Mart - Zayn gruptan ayrıldığını açıkladı: 18.7m Tweet

2) 24-25 Ağustos - One Direction müziğe ara vereceğini açıkladı: 15.5m Tweet

3) 31 Temmuz/1 Ağustos - Drag Me Down, Zayn’sız ilk şarkı: 13.1m Tweet

4) 29 Temmuz - Zayn solo albüm imzası attı: 10.5m Tweet

5) 5 Nisan -Zayn One Direction’ı terk ettikten hemen sonra, grup eve döndü ve dört üye olarak ilk röportajlarını verdi: 10.1m Tweet