Doğan Duru’dan Akustik Konserler

Doğan Duru’dan Akustik Konserler

Doğan Duru Akustik Seri Konserleri 13 Kasım Cuma, Bronx Pi Sahne’de başlıyor!

Benzerlikler kadar farklılıkların da değerli olduğu bir dönemde, sahnede yeni ve özel bir tecrübeyi paylaşmak, başka duygulara, başka ses ve nefeslere ulaşmak için Doğan Duru'dan özel bir proje: 'Akustik Seri Konserleri’.

Birbirinden önemli isimlerle gerçekleştirilecek konserler dizisi, 13 Kasım Cuma gecesi, Model Grubu'nun güçlü sesi Fatma Turgut ile başlıyor.

Doğan Duru ve müzisyen dostlarının, sahnede, içlerinde çalan şarkıları seslendirecekleri, zaman zaman diledikleri gibi sohbet edecekleri bir performans projesi olan "Akustik Seri Konserleri", aynı zamanda bir blog sayfası üzerinden de takip edilebilecek. Farklı seslerin, fikirlerin ve düşlerin içinden, benzersiz bir duygu keşfetmeye hazırsanız, siz de bu blog sayfasında yorumlarınızı paylaşabilir, provalara ve konserlere dair videoları, yazı ve fotoğrafları takip edebilirsiniz.

Doğan Duru: "Müzik kendi içinde suslar barındırsa da müziğin susturulamayacağını gelin hep birlikte ifade edelim. Çok güzel isimlerin, çok güzel insanların katılımıyla, Bronx Sahnesi'nde gerçekleşecek olan "Akustik Seri Konserleri"nde, sahneyi ilk olarak Fatma Turgut ile paylaşıyoruz".