Radyonom.com’dan yepyeni bir radyo ‘K-Pop’

Radyonom.com’dan yepyeni bir radyo ‘K-Pop’

Birbirinden farklı müzik türlerini sunan dijital radyo kanallarıyla yola çıkan Radyonom.com, dünyada milyonlarca hayranı olan yeni dijital tematik radyosu K-POP ile yayında!

Kolay kullanımı, kullanıcı dostu ara yüzü ile dinleyicilerin rahatlıkla kullanabileceği bir dijital radyo platformu olan Radyonom.com’un yeni dijital radyosu K-POP’ta, dünyada çok geniş kitlelere ulaşan ve özellikle gençler tarafından yoğun bir  ilgiyle takip edilen Kore popunun en beğenilen şarkılarını bulacaksınız.

K-POP radyosu, Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirerek, sadece en iyi Kore Pop şarkılarını tek bir dijital radyoda biraraya getirdi. Güney Kore kökenli bir müzik olan K-POP, sadece bir müzik türü olarak değil aynı zamanda bir kültür olarak görülüyor. Güney Kore’den tüm dünyaya yayılan K-POP; milyonlarca defa izlenen klipleri, akılda kalıcı melodileri, karakteristik dans figürleri ve fanatizme ulaşan hayran gruplarıyla tam anlamıyla bir fenomen.

Kore Popu’nun en iyileri; 24 saat boyunca kesintisiz Türkiye’nin dijital radyo platformu Radyonom.com “K-POP”ta olacak.

Türkçe’den yabancıya, cazdan arabeske, Türk Sanat Müziği’nden film müziklerine, 70’lerden 80’lere ve 90’lara, pop müzikten lounge’a;  türküden klasik müziğe, Rock’tan  Akdeniz Müziği’ne, rap müziğinden Kore popuna kadar her tarza uygun radyo kanalı sunan Radyonom.com, internet kullanıcıları ve mobil kullanıcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

 

  Radyonom.com’a webte www.Radyonom.com adresinden, mobil cihazlarda ise iPhone, iPad ve Android uygulamalarından ücretsiz olarak erişilebilir.