Sam Smith rekora doymuyor!

Sam Smith rekora doymuyor!

Sam Smith 1 numaraya yerleşen ilk James Bond film müziği ve çıkış albümüyle iki Guinness dünya rekoru kırdı.

İngiltere ve dünya çapında büyük ses getiren Sam Smith çıkış albümü “In The Lonely Hour” ile 69 hafta listed kalarak kırdığı Aralıksız En Uzun Süre İngiltere Top 10 Albüm Listelerinde Kalma rekorunun üzerinden henüz bir ay geçmişken yeni bir rekor daha kırdı. Yeni çıkacak Spectre filmi için yaptığı ‘Writing’s On The Wall’ şarkısı ile İngiltere Listelerinde 1 Numaraya Yerleşen İlk James Bond Film Müziği rekorunu kırdı.

Smith aylar boyuncaJames Bond için yaptığı şarkı ‘Writing’s On The Wall’un gelecek Spectre filminde duyulması için büyük çaba harcamıştı. Şarkı çıkışının ilk haftasında bir numaraya fırladı. James Bond filmlerinin 52 yıllık tarihinde bir soundtrack ilk defa bir numaraya yerleşti.

Her şeyi resmileştirmek için Guinnes Dünya Rekorları ekibi geçtiğimiz hafta Sam Smith’i ziyaret ederek ona ödüllerini teslim ettiler. Bu başarı üzerine Sam Smith: “Bu muhteşem bir şey! Guinness Dünya Rekorları tarafından fark edilmiş olmak büyük bir onur. İnanılmaz bir on sekiz ay oldu. Hayranlarımın olağanüstü desteği sayesinde albüm tüm hayallerimin ötesine geçti. Bunun yanında İngiltere listelerinde 1 numaraya yerleşen ilk Bond şarkısını kaydetmiş olmak ise gerçek bir ayrıcalık.”

Sam Smith’in ulaştığı bu iki inanılmaz başarı rekor kitaplarındaki yerini sabitliyor ve Londra doğumlu şarkıcının geçirdiği zorlu on sekiz aya nokta koyuyor.