mor ve ötesi 'Anlatamıyorum'

mor ve ötesi'nin müzikal yolculuğunun 20. yılının ilk sürprizi yepyeni single Anlatamıyorum' oldu.

İlk albümünü 1996 yılında çıkaran mor ve ötesi, 20. yılını sürprizlerle kutlamaya hazırlanıyor. Grup, üç yıllık bir aradan sonra DMC etiketiyle yayımlanan “Anlatamıyorum” isimli single ile müzikseverlerle buluşuyor.

 

Rock müziğin en önemli gruplarından mor ve ötesi, 1996 yılında başlayan müzik yolculuğunda bu sene 20. yılını kutluyor. Nakaratı büyük şair Orhan Veli’nin aynı adı taşıyan şiirinden oluşan ve Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde kaydedilip mikslenen “Anlatamıyorum” isimli şarkının masteringi Grammy ödüllü ses mühendisi Evren Göknar tarafından Los Angeles’ta yapıldı.

 

mor ve ötesi “Anlatamıyorum” isimli single’ın klip çalışmasını yönetmen Serdar Ferit ile gerçekleştirdi. Çekimleri için İstanbul ve Helsinki’de iki ayrı set kurulan klibin İstanbul ayağında duayen görüntü yönetmeni Uğur İçbak ve grubun ilk iki video klibinin yönetmenliğini de üstlenmiş olan ödüllü sanat yönetmeni Natali Yeres yer alırken, Helsinki çekimlerinin sanat yönetmenliğini  ise Finlandiya Devlet Opera ve Balesi’nden Erika Turunen üstlendi.